Bij het kiezen van vloertegels voor je badkamer is het belangrijk om zowel formaat als uiterlijk in overweging te nemen. In 2024 zijn er tal van hoogwaardige opties die je badkamer kunnen verbeteren. Bij badkamervoorjou.nl bieden we een uitgebreide collectie vloertegels van topmerken zoals Porcelanosa en Living Ceramics & natuurlijk nog meer merken. Deze tegels zijn beschikbaar in diverse formaten, van 60x60 cm tot indrukwekkende 120x270 cm.

Topmerken voor kwaliteit en duurzaamheid

Porcelanosa

Porcelanosa staat bekend om hun hoogwaardige tegels en innovatieve ontwerpen. Ze bieden een breed scala aan vloertegels die perfect zijn voor elke badkamerstijl. Of je nu een moderne uitstraling of een klassieke look zoekt, Porcelanosa heeft een geschikte tegel voor jou.

Living Ceramics

Living Ceramics biedt een divers assortiment vloertegels met verschillende formaten en afwerkingen. Van standaard 60x60 cm tegels tot grote slabs van 120x270 cm, deze tegels zijn ideaal voor zowel vloeren als wanden. Een populaire keuze in hun collectie zijn tegels met een natuurlijke uitstraling, die een tijdloze en verfijnde sfeer creëren.

Waarom keramische vloertegels?

Keramische vloertegels zijn een uitstekende keuze voor badkamers. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vocht. Bovendien zijn keramische vloertegels door en door gebakken. Dit betekent dat zelfs als een sterke nagellak of andere kleurstof op de tegel valt, dit niet in de tegel trekt. Een doekje erover en de vlek is verdwenen.

Een groot voordeel van keramische vloertegels is dat ze ook op de wand kunnen worden geplaatst. Wandtegels daarentegen zijn vaak te dun en kwetsbaar voor breuk wanneer ze op de vloer worden gebruikt.

Groot formaat tegels

Bij badkamervoorjou.nl vind je vloertegels in verschillende formaten, variërend van standaard tegels van 60x60 cm tot indrukwekkende slabs van 120x270 cm. Het gebruik van grotere tegels heeft verschillende voordelen:

  • Minder voegen: Grotere tegels zorgen voor minder voegen in je badkamer, wat resulteert in een strakker en rustiger uiterlijk. Ongeveer 80% van onze klanten kiest voor het 120x120 cm formaat om deze reden. Minder voegen betekent ook minder schoonmaakwerk.
  • Naadloze uiterlijk: Grote tegels creëren een naadloos effect, wat bijdraagt aan een minimalistische en moderne uitstraling.

Veelzijdige vloertegels

Onze vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen om aan elke behoefte te voldoen. Of je nu houdt van een betonlook, een natuurlijke uitstraling, of travertin tegels, wij hebben het in ons assortiment. Bovendien zijn alle vloertegels keramisch, wat betekent dat ze door en door gebakken zijn. Dit zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Keramisch parket: Voor diegenen die de warme uitstraling van hout willen combineren met de duurzaamheid van tegels, bieden we keramisch parket aan in diverse kleuren zoals cognac en maple.

Onderhoudsvriendelijk: Keramische tegels laten geen vloeistoffen door, waardoor je ze eenvoudig kunt schoonmaken. Een doekje eroverheen en de tegel is weer schoon, zonder blijvende vlekken.

Het belang van een showroom bezoek

Hoewel online winkelen handig is, is het zien van vloertegels in het echt vaak de beste manier om een definitieve keuze te maken. Bij badkamervoorjou.nl hebben we een uitgebreide showroom waar je een breed scala aan tegels kunt bekijken. Het ervaren van de textuur, kleur en afwerking in persoon helpt je bij het maken van de juiste beslissing.

In onze showroom kun je ook verschillende samples bekijken en combinaties proberen om te zien hoe verschillende tegels samenwerken. Dit helpt bij het maken van een weloverwogen keuze en zorgt ervoor dat de tegels perfect passen bij jouw visie voor de badkamer.

Bezoek onze showroom voor de beste vloertegels

Bij badkamervoorjou.nl streven we ernaar om je te helpen de juiste vloertegels te kiezen voor je badkamer. Ons assortiment omvat topmerken en diverse stijlen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Of je nu een moderne betonlook, een natuurlijke uitstraling, of de klassieke schoonheid van travertin zoekt, wij hebben de perfecte tegels voor jouw project.

Bezoek onze showroom en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw badkamer. Ontdek de mogelijkheden en maak van je badkamer een prachtige ruimte met de beste vloertegels van 2024.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »