Brauer Complete Profielloze Inloopdouche - 120 - 40 - draaibaar Geborsteld Goud

Merk: Brauer
Artikelcode: 4JC3-120_40u
    Adviesprijs €996,00
    €823,00 incl. BTW
    Uw voordeel: €173,00
    • Gratis bezorging vanaf €100*

    • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

    • Laagste prijs garantie!

    • Moderne showroom

    • Gratis bezorging vanaf €100*

    • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

    • Laagste prijs garantie!

    • Moderne showroom

    Complete Profielloze Inloopdouche 120/40draaibaar Goud geborsteld

    Een productbeschrijving die je zal betoveren

    Kom binnen in een wereld van luxe en stijl met onze Complete Profielloze Inloopdouche 120/40draaibaar Goud geborsteld. Dit prachtige product uit onze Complete Inloopdouches Just Creating serie biedt niet alleen een ongeëvenaard design, maar ook functionaliteit en comfort. Lees verder om te ontdekken hoe deze inloopdouche jouw dagelijkse doucheroutine kan transformeren.

    Stijlvol en duurzaam ontwerp

    Onze Complete Profielloze Inloopdouche combineert glas met goud geborsteld beslag voor een tijdloze en elegante uitstraling. Het heldere glas en de goud geborstelde details zorgen voor een luxueuze sfeer in elke badkamer. Daarnaast is het veiligheidsglas van 8 mm dikte duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Met de profielloze bevestiging geniet je van een naadloze uitstraling die je badkamer een moderne look geeft.

    Flexibiliteit en gebruiksgemak

    De draaibare zijwand van 40 cm biedt je de mogelijkheid om de douche af te sluiten als dat nodig is, terwijl de inloopwand van 120 cm een ruimtelijk gevoel in je badkamer creëert. Deze inloopdouche is omkeerbaar en kan zowel links als rechts geplaatst worden, waardoor het geschikt is voor elke badkamerindeling. Het verstelbare ontwerp maakt het mogelijk om de hoogte aan te passen van 1177 mm tot maar liefst 2000 mm, waardoor deze inloopdouche perfect is voor elke gebruiker.

    Ongeëvenaarde kwaliteit en gemak

    Bij aankoop van de Complete Profielloze Inloopdouche 120/40draaibaar Goud geborsteld krijg je niet alleen een prachtig product, maar ook glasbehandeling inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat het glas gemakkelijk schoon te houden is en langdurige helderheid behoudt. Daarnaast hebben we optionele kunststof profielen beschikbaar om de duurzaamheid en stevigheid van de inloopdouche verder te verbeteren.

    Creëer een complete badkamerervaring

    Als kers op de taart is deze inloopdouche een complete set, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken van bijpassende onderdelen. Met de Complete Profielloze Inloopdouche 120/40draaibaar Goud geborsteld creëer je in een handomdraai de luxe badkamer waar je altijd van gedroomd hebt.

    Ontdek nu de Complete Profielloze Inloopdouche 120/40draaibaar Goud geborsteld en geef je badkamer de uitstraling die het verdient. Wacht niet langer en bestel vandaag nog dit prachtige product dat niet alleen je ogen zal betoveren, maar ook je dagelijkse routine zal verbeteren. Ga voor stijl, comfort en kwaliteit met deze unieke inloopdouche.

    Brauer
    About Brauer
    Lees meer..
    Wesley
    08/28/2024
    goeie service & klantenservice, verkeerde kraan besteld maar kon gelijk retour en de juiste werd gelijk geleverd.
    Kevin
    08/26/2024
    Goed geholpen geweest door Bram en aangenaam ontvangen toen we de tegels gingen ophalen!
    Chantal
    08/24/2024
    Super service! Doen er alles aan om snel te leveren. Product zit erg goed verpakt.
    Brauer Complete Profielloze Inloopdouche | 120 | 40 | draaibaar Geborsteld Goud

    Brauer Complete Profielloze Inloopdouche | 120 | 40 | draaibaar Geborsteld Goud

    Op voorraad
    €996,00
    €823,00 incl. BTW
    Adviesprijs €996,00
    €823,00 incl. BTW