Brauer Complete Profielloze Niscabine XL - 240 - Geborsteld RVS

Merk: Brauer
Artikelcode: 4JC17-60-120_60g
    Adviesprijs €1.218,00
    €1.007,00 incl. BTW
    Uw voordeel: €211,00
    • Gratis bezorging vanaf €100*

    • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

    • Laagste prijs garantie!

    • Moderne showroom

    • Gratis bezorging vanaf €100*

    • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

    • Laagste prijs garantie!

    • Moderne showroom

    Complete Profielloze Niscabine XL 240 RVS geborsteld

    Upgrade je badkamer met de prachtige en functionele Complete Profielloze Niscabine XL 240 RVS geborsteld. Deze luxueuze nisdeuren zijn perfect voor het creëren van een moderne en elegante uitstraling in jouw badkamer. Met de hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp, zal deze niscabine zeker de aandacht trekken van iedereen die je badkamer bezoekt.

    De perfecte afmetingen

    Met een hoogte van 2369 mm en een breedte van 2000 mm, past deze Complete Profielloze Niscabine XL 240 RVS geborsteld perfect in de meeste badkamers. De afmetingen zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat je voldoende ruimte hebt om comfortabel te bewegen en te genieten van je douche-ervaring.

    Een symmetrisch ontwerp

    Dit prachtig ontworpen niscabine kan symmetrisch geplaatst worden, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen aan welke kant je de draaideuren wilt plaatsen. Dit stelt je in staat om de indeling van je badkamer aan te passen aan jouw individuele behoeften en voorkeuren. Of je nu een rechter- of linker deuropening wilt, deze niscabine kan het voor je realiseren.

    Duurzame en stijlvolle materialen

    De Complete Profielloze Niscabine XL 240 RVS geborsteld is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam RVS geborsteld beslag. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een lange levensduur. Het glas is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele ongelukken in de badkamer.

    Voegt stijl en functionaliteit toe aan je badkamer

    Naast het prachtige ontwerp en de hoogwaardige materialen, is deze niscabine ook zeer functioneel. Het profielloze ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling en maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger. De opbouwgreep maakt het gemakkelijk om de deuren te openen en te sluiten, terwijl de magnetische sluiting ervoor zorgt dat de deuren stevig gesloten blijven tijdens het douchen. Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt om je badkamer een upgrade te geven.

    Haal vandaag nog de Complete Profielloze Niscabine XL 240 RVS geborsteld in huis en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit in jouw badkamer. Maak een statement met dit prachtige product en profiteer van het gemak en de luxe die het biedt. Bestel nu en creëer jouw droom badkamer!

    Brauer
    About Brauer
    Lees meer..
    Wesley
    08/28/2024
    goeie service & klantenservice, verkeerde kraan besteld maar kon gelijk retour en de juiste werd gelijk geleverd.
    Kevin
    08/26/2024
    Goed geholpen geweest door Bram en aangenaam ontvangen toen we de tegels gingen ophalen!
    Chantal
    08/24/2024
    Super service! Doen er alles aan om snel te leveren. Product zit erg goed verpakt.
    Brauer Complete Profielloze Niscabine XL | 240 | Geborsteld RVS

    Brauer Complete Profielloze Niscabine XL | 240 | Geborsteld RVS

    Op voorraad
    €1.218,00
    €1.007,00 incl. BTW
    Adviesprijs €1.218,00
    €1.007,00 incl. BTW