Brauer Complete Profielloze Nisdeur - 70 - Geborsteld Goud

Merk: Brauer
Artikelcode: 4JC13-70u
    Adviesprijs €553,00
    €457,00 incl. BTW
    Uw voordeel: €96,00
    • Gratis bezorging vanaf €100*

    • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

    • Laagste prijs garantie!

    • Moderne showroom

    • Gratis bezorging vanaf €100*

    • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

    • Laagste prijs garantie!

    • Moderne showroom

    Complete Profielloze Nisdeur 70 Goud geborsteld

    Welkom bij de Complete Profielloze Nisdeur 70 Goud geborsteld - de perfecte toevoeging aan uw badkamer! Met zijn elegante goud geborstelde afwerking en hoogwaardige materialen, is deze nisdeur een ware blikvanger. Laat u verleiden door zijn stijlvolle design en functionele eigenschappen.

    Stijlvol en praktisch

    Met de Complete Profielloze Nisdeur 70 Goud geborsteld creëert u een moderne en luxueuze uitstraling in uw badkamer. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat uw badkamer nog groter lijken. Daarnaast maakt het profielloze ontwerp de nisdeur een unieke eyecatcher. Het goud geborstelde beslag voegt een vleugje elegantie toe en maakt deze deur echt speciaal.

    Bovendien is deze nisdeur niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer praktisch. Met zijn verstelbaarheid kunt u de deur eenvoudig aanpassen aan uw specifieke behoeften. Het omkeerbare ontwerp maakt het mogelijk om de deur zowel links als rechts te plaatsen, afhankelijk van de indeling van uw badkamer. Zo kunt u de deur precies plaatsen waar u wilt, zonder compromis te hoeven sluiten.

    Indrukwekkende duurzaamheid en veiligheid

    De Complete Profielloze Nisdeur 70 Goud geborsteld is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat garant staat voor een lange levensduur. Het 8 mm dikke veiligheidsglas zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor veiligheid in uw badkamer. Het glas is sterk en bestand tegen stoten, waardoor het risico op ongelukken wordt geminimaliseerd.

    Bovendien is deze nisdeur voorzien van glasbehandeling, wat het onderhoud vereenvoudigt. De speciale behandeling zorgt ervoor dat water en vuil zich niet kunnen hechten aan het glas, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Zo bespaart u tijd en moeite en kunt u optimaal genieten van uw badkamer.

    Ontworpen voor uw gemak

    De Complete Profielloze Nisdeur 70 Goud geborsteld is ontworpen met uw gemak in gedachten. De opbouwgreep zorgt voor een comfortabele grip bij het openen en sluiten van de deur. Daarnaast is de deur voorzien van een magnetische sluiting, wat zorgt voor een soepele en geruisloze sluiting. Geen gedoe meer met lawaaiige deuren!

    Daarnaast wordt deze nisdeur geleverd als een complete set, inclusief alle benodigde onderdelen. U hoeft dus niet langer te zoeken naar losse accessoires - alles wat u nodig heeft wordt meegeleverd. Zo kunt u direct aan de slag en genieten van uw nieuwe nisdeur!

    Wacht niet langer en geef uw badkamer de upgrade die het verdient! Bestel nu de Complete Profielloze Nisdeur 70 Goud geborsteld en transformeer uw badkamer in een oase van luxe en stijl.

    Brauer
    About Brauer
    Lees meer..
    Wesley
    08/28/2024
    goeie service & klantenservice, verkeerde kraan besteld maar kon gelijk retour en de juiste werd gelijk geleverd.
    Kevin
    08/26/2024
    Goed geholpen geweest door Bram en aangenaam ontvangen toen we de tegels gingen ophalen!
    Chantal
    08/24/2024
    Super service! Doen er alles aan om snel te leveren. Product zit erg goed verpakt.
    Brauer Complete Profielloze Nisdeur | 70 | Geborsteld Goud

    Brauer Complete Profielloze Nisdeur | 70 | Geborsteld Goud

    Op voorraad
    €553,00
    €457,00 incl. BTW
    Adviesprijs €553,00
    €457,00 incl. BTW