Solidline Eco front draaideur 80*195 cm - Chroom - Helder glas - 6 mm - Chroom - Helder glas - 6 mm

Merk: Solidline
Artikelcode:
  • Solidline Solidline Eco front draaideur 80*195 cm - Chroom - Helder glas - 6 mm - Chroom - Helder glas - 6 mm
€335,00 incl. BTW
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met draaideur - Eco front draaideur 80*195 cm

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol en modern design: De Eco front draaideur douchecabine voegt direct een vleugje elegantie toe aan elke badkamer. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse uitstraling creëert deze douchecabine een verfijnde sfeer.
  • Duurzaamheid gegarandeerd: Gemaakt van hoogwaardig glas met een dikte van 6 mm, is deze douchecabine gebouwd om lang mee te gaan. Het stevige frame zorgt voor optimale stabiliteit, zodat u jarenlang kunt genieten van een betrouwbare douchecabine.
  • NANO Coating voor gemakkelijk onderhoud: Dankzij de NANO Coating is het glas van deze douchecabine eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Het water en vuil glijden moeiteloos van het oppervlak af, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken.
  • Praktische afmetingen: Met een afmeting van 80*195 cm past deze douchecabine perfect in kleinere badkamers, zonder afbreuk te doen aan uw doucheruimte. Het biedt voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen, zonder dat u zich beperkt voelt.
  • Eenvoudige installatie: Deze douchecabine wordt geleverd met een duidelijke installatiehandleiding, zodat u het gemakkelijk zelf kunt monteren. Met de juiste gereedschappen en wat handigheid heeft u binnen de kortste keren uw eigen luxe douchecabine.

Gebruikerservaring:

Met de Eco front draaideur douchecabine wordt uw dagelijkse douche-ervaring een waar genot. Het heldere glas laat het licht doorschijnen en creëert een gevoel van ruimte en openheid in uw badkamer. De draaideur zorgt voor gemakkelijke toegang tot de cabine en sluit naadloos zonder lekkage.

Dankzij de duurzame constructie en de NANO Coating is de douchecabine gemakkelijk schoon te maken en behoudt deze zijn glans. Het stevige frame en de hoogwaardige materialen geven u het vertrouwen dat deze cabine lang meegaat zonder problemen.

Of u nu een grote badkamer wilt upgraden of een kleinere badkamer praktisch wilt inrichten, de Eco front draaideur douchecabine past perfect bij uw behoeften. De compacte afmetingen maken het ideaal voor kleine ruimtes, terwijl het moderne design elke badkamer een vleugje luxe geeft.

Met gemakkelijke installatie-instructies kunt u deze douchecabine binnen de kortste keren zelf monteren. Het is een kostenefficiënte en stijlvolle keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsdouchecabine.

Bestel vandaag nog de Eco front draaideur douchecabine en transformeer uw badkamer in een oase van comfort en stijl!

Solidline
About Solidline
Lees meer..
Wesley
08/28/2024
goeie service & klantenservice, verkeerde kraan besteld maar kon gelijk retour en de juiste werd gelijk geleverd.
Kevin
08/26/2024
Goed geholpen geweest door Bram en aangenaam ontvangen toen we de tegels gingen ophalen!
Chantal
08/24/2024
Super service! Doen er alles aan om snel te leveren. Product zit erg goed verpakt.
Solidline Eco front draaideur 80*195 cm - Chroom - Helder glas - 6 mm - Chroom - Helder glas - 6 mm

Solidline Eco front draaideur 80*195 cm - Chroom - Helder glas - 6 mm - Chroom - Helder glas - 6 mm

Op voorraad
€335,00 incl. BTW
€335,00 incl. BTW